Over ons

Wie zijn wij?

Ferry Monster Autosport is al 20 jaar een begrip in de nederlandse autosport. Vele successen zijn in de afgelopen jaren behaald, en uiteindelijk kon een Esports afdeling niet uitblijven. Zo ontstond uiteindelijk Ferry Monster Esports, afgekort FME.

Met bestaande, en oud rijders uit de Ferry Monster Autosport ‘stal’ is er inmiddels een leuk team van rijders ontstaan. Plezier staat hoog in het vaandel, met bijbehorende competitiviteit. 2020 zal in het teken staan van veel leren, waar 2021 het jaar zal zijn waar we als team moeten gaan presteren en voor de prijzen zullen gaan.

Simracen is meer dan achter een computer ‘rondjes’ rijden. Het houdt je scherp in de competitie en het geeft je een betere wagenbeheersing. Zo houden de huidige coureurs hun kunsten op peil, kijk bijvoorbeeld naar Max Verstappen en Lando Norris. Daarbij is het doel van Ferry Monster Esports ook om meer serieuze simracers en real time racers binnen te halen, om wellicht eens door te stromen naar de echte wereld van de autosport.

De academy is een mooie plaats om te beginnen bij ons team. Onder begeleiding van ervaren coureurs leren we beginnende rijders de basis tot de kneepjes van het vak. Dit kan in een trainingssessie zijn of het begeleiden tijdens de race. Ook zal er aandacht worden besteed aan het afstellen van de gewenste auto.

De enige vraag is, waarom kom jij ons team niet versterken? Stuur je motivatie naar info@ferrymonsteresports.nl