Monster kampioen RS3 LMS Cup

Op woensdag 19 augustus werd de laatste race van het RS3 LMS Cup kampioenschap verreden op Daytona Road Course. Onder het kunstmatige licht werd er onderling in de kopgroep flink hard gereden, ook achterin waren er hier en daar leuke gevechten. Tony Vijfschaft wist deze race op zijn naam te zetten wat hem genoeg punten opleverde om de tweede plek in het kampioenschap op zijn naam te zetten. Marvin Juliam Amants volgde op P2 in deze race en Sander van Haaren pakte de derde plek wat hem weer genoeg punten opleverde voor de vierde plaats in het kampioenschap.

Robin Monster kon helaas niet aanwezig zijn, maar had gedurende het seizoen voldoende punten behaald wat hem na het einde van dit seizoen met aftrek van de 2 schrapresultaten kampioen maakte. Ook Huub Eterman moest deze race helaas aan hem voorbij laten gaan, dit resulteerde dat hij met 1 punt verschil op Tony Vijfschaft op plek 3 eindigde in het kampioenschap.


Klik op afbeelding voor grotere weergave

Eindstand RS3 LMS Cup
1. Robin Monster: 98 ptn
2 Tony Vijfschaft: 94 ptn
3 Huub Eterman: 93 ptn

Al met al was het een zeer geslaagd eerste race seizoen van de FME Race Series.
Graag willen wij via deze weg iedereen bedanken voor zijn deelname en sportiviteit.

Op 23 september 2020 gaan wij van start met het 488 GT3 Cup kampioenschap waarvan de inschrijving op 28 augustus opent: Klik HIER voor meer info.

Releated